Cestovinový šalát

Ingrediencie:

1 cibuľa
Plechovka cíceru
3 ČL kari korenia
Kokosová smotana
Kukurica podľa chuti
3 väčšie paradajky
Soľ
Čierne korenie
Krájaná zelenina (mrkva, šalát, kaleráb, reďkovka, rukola, špenát…)
Tmavé cestoviny
Kokosový /repkový/ slnečnicový olej

Postup:

Na oleji popražíme cibuľu.

Pridáme nakrájané paradajky, dochutíme soľou, čiernym korením a kari korením.

Keď sa paradajky rozvaria, pridáme cícer a kukuricu.

Povaríme približne 5 minút a pridáme smotanu.

Podľa potreby ešte môžeme dochutiť soľou, kari a čiernym korením.

Uvaríme cestoviny.

Zeleninu nakrájame na malé časti a primiešame k cestovinám.

Cestoviny zalejeme pripravenou omáčkou a všetko spolu dobre premiešame.

Ak chcete, môžete k šalátu pridať aj opražené šampiňóny.

Cestovinový šalát podávame studený, ak chcete, môžete ho podávať preliaty pestom.

Autor receptu:

Fotografia:

— Prečo NFI? —

Citát od Hippokrata na hlavnej stránke NFI protokolu "Nech jedlo je vaším liekom a liek je vaším jedlom".

Už Hippocrates, otec medicíny, pred naším letopočtom vedel že strava ktorú konzumujeme môže naše ochorenia spôsobiť, ale ich aj vyliečiť. NFI protokol je toho priamym dôkazom. Vyskúšajte aspoň dva týždne. Vaše telo Vám bude za to vďačné.

Pred a po NFI

Janka Brezinová - NEDU Ľubochňa
Janka Brezinová - NEDU Ľubochňa
Peter P. (Prvý NFI pacient)
Peter P. (Prvý NFI pacient)
Marta Matisová pred a po NFI protokole
Marta Matisová pred a po NFI protokole